Förvirrad?

Varför ska kärleken behöva vara så svår? jag vet att man inte kan leta efter kärleken. men när man varje dag möter på idioter till killar. så blir jag också rädd. (jag säger inte att tjejer aldrig gör fel ) men största delen svin på den här jorden är killar. Hur tänker ni? tänker ni alls? ni ser oss tjejer som leksaker. ni tänker inte på att vi har känslor och blir sårade.

Jag är rädd för att bli sårad igen . och jag vet att kärlek nog aldrig komma vara detsamma igen? eller?
jag vill börja tro på kärleken igen. men vågar jag släppa in nån i mitt liv? och kanske bli sårad? det är ju en chans man iof får ta. ååh jag är så förvirrad.  jag vill inte tillbringa ännu en höst ensam :( fyfan !
Datum: 2011-07-31 | Tid: 23:11:27


Boring?

Varför är alltid söndagar så tråkiga? Dom går alltid sakta.
har försökt fått dagen att gå genom att kolla på massa filmer. klippt mig. färga min utväxt och endå är kl bara 7?
ska väl kolla på nån mer film ikväll och hoppas att min huvudvärk slutar nångång..
tog en bild på mitt hår idag och jag måste erkänna att jag är riktigt nöjd med mitt hår just nu. dock ska ja bli platinablond men det får bli innan kryssningen . ;) 
och ja jag vet vissa kommer störa sig på dom korten jag lägger upp nu. men vet ni. I don´t care ;) !Datum: 2011-07-31 | Tid: 19:15:21


.

inte haft dator på några dagar kom hem till västerås igår efter ett par dagar i färna. med kalas hos lillasyster och fix med hästarna i sommarhagen :)  slänger upp lite bildre på cassandras 3 års kalas :)

sen säger jag bara en sak prov inte spraya pepparspray på vitt kylskåp färgen går knappt inte bort ! hahaDatum: 2011-07-30 | Tid: 13:56:06


;)

Litet smakprov på vad vi ska ha på kryssningen. vi ska alltså inte bara ha dedär på oss ! utan det kommer vara under en annan sak ;)Datum: 2011-07-26 | Tid: 22:45:53


.

Blev stan med  maria idag igen :) var där igår också. vi handlade en del av våran outfit igår som vi ska ha på 100 % partykryssningen i september. de är alltså kläder vi ska ha under en annan sak :) tänker inte avslöja allt men visar iaf en del av de :)Datum: 2011-07-26 | Tid: 20:18:33


Home sweet home

Hemma i västerås igen. känns som jag bor på 2 ställen just nu. nästan inte vart hemma i västerås på hela sommaren. iof står zoya på sommarbete hos tessan i uttersberg så man vill ju se till henne så mycket som möjligt. hon trivs verkligen så bra där. och hon verkar trivas med felix. :)

Shoppat en del denna vecka :) ett par nya tygskor. ett par festskor liknande dom ja hade förut eftersom ja glömde dom utanför krogen. hur kan man vara så pantad ?  även köpt lite kläder. parfym smink osv :)
ikväll ska jag ladda ner nån bra film å krypa ner i sängen och bara mysa för mig själv :)

Hittade ett gulligt typ sovlinne på hm :)
                                            

Ett par rosa trosor från gina :)      nya skorna :) nästan lika som mina gamla
            
Datum: 2011-07-24 | Tid: 18:04:00


Kvällens låt :P

Om du var här hos mig och jag fick visa dig hur allting kunde va. du och jag varje dag .
men det är nog endå försent att ändra på . de orden som du sa. du ville gå vem kan förstå.
vad spelar det för roll om ja vill ha dig om ja endå aldrig får det ja vill ha. vad spelar det för roll om du förstår mig om det endå aldrig kan bli du och jag . jag önskar du fick se. att allt som ja vill ge. betyder allt för mig. men hur de är så står ja här. vad spelar det för roll om ja vill ha dig om ja endå aldrig får det ja vill ha. vad spelar det för roll om du förstår mig om de endå aldrig kan bli du å¨ja. du ville gå. vem kan förstå. vad spelar de för roll om ja vill ha dig. om ja endå aldrig får de ja vill ha. va speölar de för roll om du förstgår mig om ja endå aldrig kan bli du å ja.
Datum: 2011-07-23 | Tid: 23:33:24


.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13363639.ab 
Hemskt.. vart är världen på väg alltså :S lider verkligen med alla i norge just nu..  :(

Datum: 2011-07-23 | Tid: 08:55:59


bloggtorka?

haft en bloggtorka kan man nog säga. men har så mycket att skriva av mig ibland som ja känner att man inte kan skriva på facebook så ja gör ett nytt försök nu igen ! :)
Datum: 2011-07-22 | Tid: 15:40:41


RSS 2.0