stress stress

Kryssning imorn ! ska bli sjukt kul ! men har massa saker att göra idag! känner mig så stressad.
ska hinna till affären. städa tvätta. diska . sen måste jag till systemet å köpa till valborg också. kanske köpa mat idag också till valborg så man har de gjort? åååh.. varför är man alltid ute i sista minut !!

Datum: 2011-04-27 | Tid: 11:16:11


bättre sent än aldrig

Dålig uppdatering men har inte haft tid och inte orka suttit vid datan.
påskhelgen var kanonbra !
fredagen blev grillning och utgång med maria. hur kul som helst !
lör vart sthlm. kikade i massa affärer och bara gick runt å kollade :) hittade en bikini jag köpte
sön träffade jag en trevlig kille och tog en glass :)
igår var det lena bredbergträning . stallet 13 timmar och en sliten mikaela !
idag blir det arbetsförnedlingen. träffa becca å äta på stan och sen träffa maria å sola ikväll :)

lägger upp lite bilder från hela påskhelgen

             

    
     
Datum: 2011-04-26 | Tid: 10:34:39


:)

Redan onsdag ! :) veckan har gått väldigt fort !
imorn ska jag köra maria till fagersta hon ska hämta kläder osv. sen hem till vässan igen !
på fredag blir det utgång ! :P hoppas på mycket folk ! men blir nog ganska lugnt endå . då jag och maria drar till sthlm på lör förmiddag. tror inte jag pallar vara bakis en hel dag i sthlm direkt ! :P

Som vanligt måste jag väl klaga på något saå nu måste jag klaga på personer som säger en sak sen blir de inte så ! hur j*vla svårt kan de vara att stå för sitt ord? ååå de gör mig så irriterad !
sen blir jag irriterad på alla player killar. ni kan ju bara gå och dö ! ni som tror ni kan få vilken tjej ni vill och att alla vi tjejer är så lätta på foten !

nej nu ska jag sätta mit på balkongen njut av solen så kanske ja blir glad igen :)
Datum: 2011-04-20 | Tid: 10:12:27


:)

Solar ute på balkongen idag :) tessan kom över så färgade jag hennes hår .
Har fixat utemöbler idag också :) bord med 5 stolar. :) kommer nog på torsdag ! :) helt perfekt.
chill resten av kvällen nu. är sugen på godis men icke ska jag äta de.:)
imorn har ja morgonen i stallet. sen ska jag hem och tvätta och sen träffa maria :) sola både ute och solarium. :)
Datum: 2011-04-18 | Tid: 19:11:10


Gaah!!

Tror ja bryter ihop snart.. abstinens och sug efter godis så de är inte sant ! är sur och grinig ! undra om de är så här rökare känner när dom ska sluta röka?
Datum: 2011-04-18 | Tid: 14:33:24


funderingar

Varför finns de nått som heter svartsjuka ? och varför gillar vi människor att göra andra svartsjuka och som att vi nästan mår bra av att få andra svartsjuka. de är igentligen sjukt. svartsjuka är liksom de värsta som finns.
men ja tror de är för vi människor är så oärliga mot varandra och vi kan inte lita på varandra. ingen törs stå för sanningen! Skärpning på er alla! bättre me sanningen på en gång! den varar alltid längst och kommer alltid fram förr eller senare .
Datum: 2011-04-16 | Tid: 00:00:21


:)

Fredag :) solen lyser ! underbart ! :)
hem till mamma idag och byta däck på bilen sen ska jag hälsa på mormor en sväng. sover nog kvar i kolsva och åker hem imorn eller på söndag :) ska försöka hinna med en solning imorn också ! :)

Maria var med ut till stallet igår och tog lite kort och filmade när jag red :) bästa grodan skötte sig jättebra igår :)


Datum: 2011-04-15 | Tid: 10:21:23


irriterande

Måste bara skriva av mig om saker som ittiterar mig just nu !
folk med FÖR bra självförtroende! kom ner på jorden. vem fan orkar lyssna på nån som pratar om sig själv hela tiden och hur bra den ser ut osv osv.. ingen gör det i slutändan- de är bra med självförtroende men man får inte bli självgod och tro att man kan få vem man vill och att man är snyggast !

sen blir jag lite lätt irriterad på människor som tror dom kan allt. alltid vet bäst !

vissa hästmänniskor som inte förstår vissa saker angående både ridning och hantering av hästar.
säger inte att jag kan allt och är bäst direkt ! men vet iaf hur man ska behandla djur !

Finns så sjukt mycket som kan göra en bitter alltså !
Datum: 2011-04-14 | Tid: 12:43:44


:)

Underbart väder ! känns att sommaren närmar sig nu . Love it ! <3
Man kan börja ha mindre kläder. vårjackan var på igår :) sköönt. nu fattas de bara att de ska bli ännu varmare så man kan börja gå i alla underbart fina sommarskor <3

solade med maria igår. införskaffade oss ett solkort på solstudion. börjar ta sig riktigt bra nu :) klarar inte av att vara vit. tycker det är ganska fult faktiskt :P hehe. snart är de så pass varmt att man kan börja sola ute också. underbart !!
jag ska nog åka å köpa bord å stolar till balkongen i helgen kanske? ja så får det bli.:)
åker till kolsva över helgen också. byta till sommardäck på bilen å sen tvätta den kanske vore bra va nog ett år sen ja tvätta min stackars bil sist. ;)

just ja! jag och maria var på bio igår såg ritualen den va rätt läskig då jag tror lite på sånt där. kanske inte precis så som i filmen men på övernaturliga saker. som spöken osv. var lite svårt att sova i natt kan jag säga

         
Datum: 2011-04-14 | Tid: 11:05:08


sol i sinne brun inne

Underbart väder har det vart idag. solen har skinit varma vindar. åå ja älskar det. träffade maria idag. :) trevligt. solade osv. kan ju säga att hon va as brun efter att vi solat iof hade hon vart i thailand 2 veckor också men fan va brun hon blev avensjuk ! :P hehe.
Datum: 2011-04-11 | Tid: 22:29:24


ajaj

Min fot :( har så sjukt ont. är de inte blåmärken då är de stukad fot vad blir de här näst. ?

Datum: 2011-04-10 | Tid: 23:37:05


fyyyyfan

Bakis så det heter duga idag. snurrar i huvet än.
men de va trevligt  igår börja me förkrök hos robin sen blev de utgång. dock kom vi inte in på bmb för jag och becca var för små. var mycket folk på pluto och lång kö så vi sket i de och så blev de silk ist. hatar silk men men.  trevlig kväll över lag iaf. :)
Datum: 2011-04-10 | Tid: 15:36:43


:@

typiskt. va på stan å missade att systemet stängde 3 . surt. fick fråga runt bland alla ja kände efter alkohol. till slut blev de fixat iaf. men de blev sprit. jag dricker typ aldrig de. jaja. blir nog en bra kväll endå.
hade presentkort på gina så köpte en tunika å ett skärp
även köpt nya skor för ca 2 veckor sen som ja är mycket nöjd med. kap. kostat 700 å dom kostade 200 när ja köpte dom. gilla





Datum: 2011-04-09 | Tid: 17:32:01


upps ;)

Ja dedär med nykter fram till kryssningen gick ju sådär. hm :P klara inte ens första helgen haha. så idag blir de utgång iaf :) bmb tror ja. OM vi kommer inte idag eftersom de är 22.
ska snart ner på stan å kika. köpa nya leggins iaf eftersom ja haft bort mina i lägenheten ? men hittar dom inte. menja blir inte förvånad. de är mig vi pratar om. å ni som känner mig vet nog också hur vimmsig ja kan vara :P haha

Slänger upp en bild på mitt blondiehår. älskar att va blondin igen ;) nu blir de inte brunt på ett låååångt tag framöver kan jag lova,.

Datum: 2011-04-09 | Tid: 12:39:54


;)

B-eautiful I-ntelligent T-alented C-ute H-onest
So next time someone calls you a BITCH,
Just smile and say THANK YOU ! ;)

Datum: 2011-04-08 | Tid: 13:13:02


:(

Känner mig trött å hängig. vill inte bli sjuk :( ååh.. verkligen inte till helgen.
jag som tänkt åka till kolsva.menmen det får bli nästa helg kanske omja inte känner mig bättre på lör.
Datum: 2011-04-07 | Tid: 22:44:19


Torsdag

Veckorna går sjukt fort. redan Torsdag. Ikea börjar sin rea idag. men är man fattig arbetslös så blir de ju inte att åka dit iaf. jag som ville ha min sängram. men men. får spara å köpa den senare. får enda inte plats med den i denna lägenhet.

Storm ute idag :O blåser nog bort om ja går ut . ^^
ska försöka rida idag iaf. zoya hade gjort illa sig i munnen i tisdags så kunde typ inte rida. hoppas de är bättre idag. tänkte att jag skulle öva på övergångar osv
Stallmöte imorn. känns både bra och dåligt. finns ju en sak som inte är riktigt bra just nu där. men men bara bita ihop och stå ut så länge det bara går.
Datum: 2011-04-07 | Tid: 13:26:47


<3

Lägger upp lite bilder på det bästa jag har i den här världen <3




Datum: 2011-04-06 | Tid: 22:58:45


Onsdag=lillLördag :)

Ska kolla klart på mc leods döttrar nu.är nörd och följer den serien varje dag ^^  :P såå bra !:)
sen ska ja fixa mig och åka till citygross med tessan. dom öppnar idag :) kanske blir nya mataffären att handla på då? :)

De är ons och lilllördag idag och bara för dom hade olw chips för 10 kr ska ja tjocka chips å dipp idag ;)
någon som vill komma över kanske ? ;)
Datum: 2011-04-06 | Tid: 12:07:41


Åhh..

Jag har så tråkigt.. vet inte vart jag ska ta vägen snart. har inga pengar. så inget kan man göra,
och inget jobb så klättrar snart på väggarna. ! sökt lite jobb idag iaf. hoppas dom nappar på nått .men troligtvis inte. tycker ja söker jobb varje dag men inget händer. skitsverige !
blir 3 nytra helger framöver också. vad ska jag sysselsätta mig med då? så van att gå ut på krogen. så vet knappt inte vad man gör annars. kanske spendera lite tid åt min underbara häst :)

slänger upp en bild på mig från helgen :)
Datum: 2011-04-05 | Tid: 15:22:10


synd..

Fick inte nån av dom 2 lägenheterna som va aktuella. 2 som var före mig i kö och dom tog dom..:( nu står vi först i kö. men man kan ju få vänta bra länge innan det blir något ledigt igen. och jag som verkligen vill bo på blåsbo ! jaja bara bita i det sura äpplet. viste att ja inte skulle ha turen med mig denna gång heller.

ikea börjar sin rea på tors ute på hälla. jag ska nog åka dit och kolla om man kan göra något fynd, jag är ju sugen på en ny soffa och en ny säng. får se hur mycket dom rear allt för :) har iaf hitta en sängram på ikea som jag vill ha ! kanske kan köpa ramen nu och själva sängen senare :)

Datum: 2011-04-05 | Tid: 11:17:28


uttråkad

Nu kommer negativa Mikaela fram igen. men jag är så uttrukad på att va arbetslös ! på att det aldrig blir sommar! på tråkiga krogar i västerås ! på alla tråkiga människor här ! och de allra värsta är alla Fula killar ! vart fan är alla snygga ? jo dom är upptagna.. men de verkar ju endå inte hindra vissa killar tydligen ? dom håller på me tjejer på krogen och raggar hej vilt endå ! vad tänker ni killar med ?

kan inte rycka upp mig med en 30 min solning heller för har inte råd med de just nu ...

Okej killar det här är vad vi tjejer vill ha ! ;)

Datum: 2011-04-04 | Tid: 16:27:08


100 % party

Lägger upp lite bilder från i lördags  :)

   
Datum: 2011-04-04 | Tid: 10:56:31


Galet

Gårdagen var helt galen ! Började med förfest hos mig. sen vidare till lunken ! där var det massa partyglada människor. folk från örebro och karlstad var där också ! mycket trevligt :P sen vidare till silk där 100 %party var och italobrothers uppträde live. ja och becca stog längst fram vid scenen vid gallret och folk verkar ha en förmåga att knuffas å armbågas. har galet ont i mina höftben. mina knäskålar är kaos. blåmärken på hela armarna. bulor i huvet. halva mitt hår är fan borta ! helt kaos kväll men de var det lätt värt ! :P

Datum: 2011-04-03 | Tid: 21:55:37


lördag

Helg igen då :) iof är varje dag som helg för mig, men den enda skillnaden är väl att jag är ute och festar på dom riktiga helgerna. ! :P hehe.
hade världens tråkigaste fredag igår. tacos för mig själv. och tv mys för mig själv ! jippi. la mig typ 11. men men de är glömt idag ! för ikväll blire partyy!!! :D sjukt taggad. tror de blir en kanonbra kväll :D förkrök hos mig för att senare eventuellt gå på en annan förfest och sen blir de silk :)


Datum: 2011-04-02 | Tid: 10:03:24


:)

Hittat lite nya möbler jag vill ha / ska köpa :) 




fast vill nog ha en svart soffa :)



även hittat texter man har på väggen på en sida  http://www.stilero.se/vaggord-vaggtexter.html

Så nice !! :P
Datum: 2011-04-01 | Tid: 10:51:53


RSS 2.0