...

Ny blogg http://miiikaeela.devote.se/
Datum: 2011-08-07 | Tid: 12:00:22


.

Boring söndag? Tror fan det alltså. regnar ju as mycket också.
tror det blir en dag under täcket med film och lite godis . om jag orkar gå till affären i det här vädret vill säga :)
har inte klätt på mig ännu. hihi! har mitt snygga sovlinne på mig än. kanske inte ens orkar sätta på mig nå kläder idag . (beroende på om ja ska till äffären eller ej )
så puckad är ja ju inte att ja går dit i sovlinne iaf ;) 
jag är typ sjuk också? alltså de börjar bli drygt att va frisk typ 3 dagar sen blir jag sjuk 2 dagar så håller de på sådär.. bättr4 de bryter ut på riktigt ju ?..

lägger upp en bild på mitt söta sovlinne. och ja ni får tycka vad ni vill om bilden! kunde vart värre ;)


Datum: 2011-08-07 | Tid: 10:59:11


.

Man ska kämpa för det man älskar !  men ibland kanske man måste inse att det redan är för sent?
Datum: 2011-08-06 | Tid: 16:23:29


.

Fredag och helg  tycker den här veckan har gått väldigt sakta..
vart i färna sen i tisdags iaf. åkte med jonna i lastbilen igår. trevligt :) men shit va trött ja va gå upp 3 på natten . ne de är inget för mig de alltså! var helt död igår alltså . la mig typ 8., haha !
ikväll kör ja och maria en utgång ! :)
Datum: 2011-08-05 | Tid: 09:49:08


.

Blir så jävla äcklad. jag HATAR killar som håller på med småtjejer och då menar jag småtjejer.
ser ni inte att det är små barn när dom inte ens har kroppar som en vuxen människa än.
gaah ja skulle kunna spy på dig just nu. ja ångrar ibland att jag ens lärde känna dig! att du förstörde mitt liv! men samtidigt är jag så glad att det hände för ja lärde mig så enormt mycket! jag jag blev en starkare människa! en bättre människa. det är lite sorgligt att du inte också blev de. att du istället gick ner dig och började hålla på me små tjejer? haha!  och man brukar ju byta upp sig. ja säger inte att ja är snyggast i världen men hon är verkligen ful! :P haha ! jag mår nästan bra av de ! och du kommer aldrig komma nån  vart i ditt liv som du håller på nu. ja kommer njuta den dagen jag har allt och du har inget ;)
payback is a bitch!

Datum: 2011-08-02 | Tid: 19:42:49


drygt

Jag och maria har dragit ut på våran "partyoutfit" till kryssningen nu huuur länge som helst och igår när vi skulle beställa fanns de inte 2 kvar i lager och de är utgåeende ur deras sortiment. dryyygt ! så nu får vi ta en annan lika dan fast en annan färg . å så klart kosta den dubbelt så mycket... men men. jag tror nog att den iaf är snyggare! rosa is the shit ;)

Idag ska jag träffa mamma ett tag. och senare ikväll åker jag till färna ! Zoya ska skos imorn och sen blir de även en ridtur. nu är det slut på semestern för henne allt ;) Kommer nog hem på fre I think. då blir det en utgång med maria ! :) <3 bra vecka !
Datum: 2011-08-02 | Tid: 09:19:27


Monday morning

Ny vecka nya möjligheter ! :) sol och underbart väder ute . tror jag ska jobba på solbrännan idag :)
eventuellt åker jag nog ner på stan och köper lite behövligt ! :)
Jag är sugen på bio också. men jag vet inte. får väl se om någon har lust att gå på bio med mig :)


Det känns även surt att halva min lön redan gått åt. till dyra räkningar. tanken var att jag skulle förstora läpparna. men men. det får väl vänta ett tag till då. jag hoppas jag får jobb i höst ! då blir det gjort första lönen som kommer ;) Det lovar jag. dom som känner mig vet även vad ja kommer spara till om jag får ett fast jobb ;)

Datum: 2011-08-01 | Tid: 09:40:48


RSS 2.0