dålig uppdatering

Har varit dålig med att skriva här. men inget speciellt har hänt den sista tiden. har gått en utbildning 3 veckor. men hoppade av den. vilket känns bra nu. ville verkligen inte dedär. och varför tvinga sig själv något i flera månader ?
nejtack !
Födelsedagsfest i fredags. tack alla för en trevlig kväll ! :) <3
sen måste ja erkänna att ja faktiskt tänker på honom hela tiden . de är lite jobbigt också för vet inget.. och ibland känns de som att ja bara kommer göra mig själv ledsen. men ja har aldrig tidigare varit så här envis. och velat något så mycket som denna gång. och jag vill inte ge upp i första taget !

ska försöka bli bättre på de här med bloggen. ska även införskaffa mig en kamera . eller så blir de en ny mobil. är sugen på en iphone så de blir säkert en sån efter ja fyllt år :)
Datum: 2011-02-27 | Tid: 09:29:36


lördag

sitter och väntar på att tvätten ska bli klar. sen ska jag ta tag i disken sen ut på en promenad.  Blev utgång med rebecca igår, var helt okej med folk fast de var helgen innan löning. blir nog mer nästa helg :)
Datum: 2011-02-19 | Tid: 14:42:43


:)

Haft en mycket trevlig helg måste jag säga. Tobias var hem till sverige och hälsade på :) mycket trevligt :) bio osv.
men inte fått mycket sömn denna helg skulle chansa på 8 timmar ? får ta igen den nu i veckan alltså. skola hela veckan ut. bara kämpa på. svåraste är att gå upp tidigt på morgonen.
Datum: 2011-02-14 | Tid: 20:41:56


vänskap

vill skriva ett litet inlägg till den bästa personen i mitt liv. trodde inte man kunde känna så här för en vän. trodde aldrig jag skulle finna en sådan vän som jag har fått. henne är jag rädd om och kommer aldrig släppa taget !

allt började med att vi för ca snart 3 år sen träffades på silk. jag var ut med tessan på krogen så kommer rebecca fram och frågar om hon kan sitta vid oss, vist tänker vi. och den kvällen trodde ja aldrig att det skulle bli som de är idag :) vi tog varandras numer. tog en fika å pratade började ses, var ut å festade men vi va mer som vilka vänner som helst i början. men vårat vänskapsband växte starkare, både ha å becca skaffade pojkvänner och vi gled väl lite ifrån varandra där ett tag. av vissa anledningar också som ja inte tänker gå in på här. har med mig själv att göra. men de handlar om att även om man inte kan ses så ofta så vet man vart man har varandra. de började strula till sig lite för både henne å mig i våra förhållanden. vi hade varandra stöttade varandra. sen hände de ja aldrig hade räkna med. jocke gjorde slut med mig. mitt liv rasade i spillror. och ja kan säga att utan rebecca hade ja inte stått här idag. utan hennes stöd varje dag hade jag inte orkat med mitt liv. hade inte orkat gå vidare utan henne. även hon gjorde slut med sin kille och vi fanns där och stöttade vaarandra. de gör vi än idag. de sägs att man hittar sin själsfrände i sin kille/man. men ja har hittat min själsfrände hos min bästa och älskade vän! <3  i vått och torrt kommer vi alltid finnas för varandra. i dom mörkaste tider och i dom ljusaste !

Vänner som dig Rebecca växer inte på träd. <3 Älskar dig vännen ! <3
Datum: 2011-02-13 | Tid: 16:43:09


.

förut var allt så Lätt. Men det kommer aldrig bli så lätt igen :(
Känns som ja slits mellan två världar. vet inte var jag står just nu.
Datum: 2011-02-08 | Tid: 15:01:17


Skooola

Jaha då har man satt sig i skolbänken för några månader framöver nu då . Känns bra att ha något att göra om dagarna.  första dagen idag. men blev bara lite information sen fick vi sluta. så nu ska ja lägga mig och kolla på några avsnitt av glee :)
Datum: 2011-02-07 | Tid: 10:22:00


fixfix

blev stan idag med. arbetsförmedlingen och sen kika i lite affärer. köpa ett solpuder iaf :)
nu har ja städa å diska . plocka me tvätten. å fixa naglarna. så nu ska ja rulla vidare mot kolsva och kolla om bilen går att laga :PDatum: 2011-02-03 | Tid: 17:45:33


Sol!!

Humöret är på topp! Inget kan förstöra min dag idag !! inte ens en trasig subaru !:D
väntar på jennie vi ska ner på stan och kika lite :)  hihi!


Datum: 2011-02-02 | Tid: 11:34:08


RSS 2.0