vart är solen

Bra väder ute !! hm eller inte.. regnar och ser ut som det ska börja åska ! så idag blir de solning i solarium så man blir på lite bättre humör plus håller brännan uppe. man kan ju undra när solen tänkt komma fram och vara riktigt varm utan att det blåser. !

sen igår kväll fick man ju veta lite saker som faktiskt förvånade mig. trodde alla var välkomna och att man löser saker och ting. men men . världen funkar ju tyvär inte så och skitsnack kommer alltid finnas spelar ingen roll vilken ålder man är i . just för tillfället tycker jag nästan de är kul när folk snackar skit eller kollar snett på mig. de är ju bara avundsjuka typ ;)
man kanske skulle börja provicera ännu mer . ;)
Datum: 2011-05-24 | Tid: 09:48:15


Supernöjd !!

Så nöjd över dagen ridning. det gick jätte bra. båda hästarna skötte sig sjukt bra ! grodan var kanon mjuk och fin. underbara prinsen <3
zoya gick kanon hon med. emelie var jätte duktig idag och hoppade. Ni passar verkligen så bra ihop ni två :)
Lägger kanske upp lite bilder senare :)
Datum: 2011-05-23 | Tid: 21:12:34


ska man skratta eller gråta?

tror jag skrattar lite ! varje dag pratar ja och becca om hur idioter killar är . och varje dag får man de mer och mer bekräftat ! alltså jag är så gryymt trött på idioter så de finns inte ord för det !

sen finns de  ju en del andra saker också. som det där med att man skaffat kille och lyssnar blint på vad han säger. man glömmer bort sina vänner. det man inte tänker på är att dom kommer inte finnas kvar där sen om det väl tar slut! man ska självklart spendera mycket tid på sin pojkvän det säger jag inget om. vet ju själv att man vill det när man är kär ! men att inte kunna va utan varandra 1 minut eller när man inte är måste man skicka sms hela tiden. de är överdrivet tycket jag ! när man slutar festa. sluta göra de man förut tyckte va roligt då har de bara gått för långt !
skärpning alltså .
Datum: 2011-05-22 | Tid: 16:55:38


.

blev en liten utgång i fredags med bästa becca. men alltså jag säger bara en sak. aldrig mer pluto på en fredag ! de är bara småbarn. 93or typ? känns som man blivit för gamal för att festa med dom liksom !
igår var en chilldag hemma. sov nog till 5 på dagen tror jag. skönt för en gångs skull.

och på tal om inget vill jag att sommaren ska dra igång på riktigt. jag vill åka till lysekil med min Bästa vän nununu !

Datum: 2011-05-22 | Tid: 15:36:37


....

mitt liv går verkligen upp och ner. ! för de mesta är de på topp och ja älskar mitt liv.
men just nu känns de som jag lever för helgerna. när söndagen kommer längtar ja redan till fredagen. det borde inte vara så igentligen ! vet inte vad jag vill med mitt liv heller ! och för varje dag tappar man ju mer å mer förtroende för människor ! killar speciellt ! antingen är dom player, otrogna, eller bara allmänt idioter. dom törs aldrig stå för sanningen. de är lättare att bara dra en att ta en diskution osv ! sedan jag och jocke gjorde slut så har ja verkligen lärt mig både de ena  å de andra om killar. har även träffa en del idioter efter honom . och för varje gång man träffar ännu en till idiot tappar man ju hoppet om dedär me att de finns bra killar !
tror ja börjar få ett hjärta av sten. nu blir ja inte ens ledsen längre. inte på samma sätt. bara arg .
och helt ärligt som de är nu så tror ja inte att jag kan bli kär igen ? de är ju fan hemskt !
vill inte bli kär just nu iaf. jag vill njuta av denna sommar med mina nära å kära. ! mina underbara vänner och min familj.
jag är rädd för att bli kär igen :( jag är rädd för att bli sårad. fattar inte hur en människa kan sätta så djupa spår i någon annans hjärta å förstöra dens liv. :(
Datum: 2011-05-16 | Tid: 09:24:56


Solsolsol !

Älskar vädret ! sååå underbart ! :P nu ska jag snart fixa mig och åka ner på stan å träffa becca. ska köpa biljetter till 100 %party på silk på fredag. hoppas på mycket folk !!
ska träffa maria senare idag också. ska nog färga utväxten på mitt hår och sola lite idag också :)
dedär med att vara brun har blivit ett beroende för mig :S haha ! kollar varje dag så ja inte blivit nå blek å ser ja att ja blivit de måste ja dra å sola. inte bra men vaffan :P
Datum: 2011-05-09 | Tid: 11:18:14


..

Vart sjuk hela veckan ! mycket segt.
fre idag. har vart å bowla idag. mycket trevligt. men ja förlorade lite överlägset. måste nog träna lite på dedär !
nu sitter man ensam hemma en fre ! alltså ja brukar aldrig va själv på en helg. de får mig deprimerad.. men men. bara gilla läget. kolla lite bb å sen sova . ska hem till mamma imorn iaf ! på konfirmation på söndag också ! längtar till nästa helg då blir de lite mer fart å fläkt ! :P
Datum: 2011-05-06 | Tid: 22:07:59


:)

Satt å funderade idag och kom på hur bra mitt liv har blivit ! det bästa som hände mig var att flytta till västerås . även om dom första månaderna var rent kaos då jag flyttade ihop med min förra kille och det fungerade inte alls ! men ja lärde mig något av de ! och de var att det krävs mycket för att bo ihop med någon. och de fungerar inte om båda har lika starka viljor. men om man aldrig har testa så kan man inte heller lära sig något. jag trodde det var mitt livs kärlek och J kommer alltid betyda mycket. men livs kärlek var de inte. när vi gjorde slut var de en av dom värsta sakerna som hänt i mitt liv. sjukt jobbigt, men hade de inte hänt hade ja inte stått där ja står idag. men mycket starkare Mikaela. och ja vet vad ja vill med livet nu ! Jag älskar mitt liv och mina vänner, har dock valt att bara umgås med ett fåtal vänner. och de har sina anledningar. ! men ja har hellre några äkta vänner !

och snart är de sommar på tal om inget. även om vädret nu är kallt och trisst. !
kommer hända mycket kul i sommar och ja ser fram emot allt så mycket !!Datum: 2011-05-04 | Tid: 18:25:09


otur ..

var och kolla film igår. precis när jag kommer hem då blir de strömavbrott i typ halva stan. där ja bor kan man inte låsa upp porten med nyckel. utan med en annan sak. den går ju på ström så klart ! fan va fint att man inte kommer in i lägenheten var ju inte direkt varmt ute heller ! haha . skapligt otur man kan ha !

har ont i halsen å känner mig hängig också. inte konstigt när de typ är vinter ute igen !
Datum: 2011-05-03 | Tid: 11:44:52


Helgen

Känner mig lite sliten än. men mest trött i hela kroppen är jag !
i tors åkte jag och becca på 100 % partykryssning till tallin. vi festade på torsdagen var ett jäkla drag. såg manian live ! på fredagen jobbade vi som partycrew på kryssningen. de var kul men endå jobbigt då alla kanske inte lyssnar på en blond liten tjej som ska försöka hålla ordning å reda på en hel våning . haha ! men tyckte ja å becca gjorde ett bra jobb ! såg även scooter live ! de va bra å jäääklar va drag de blev ! :P
lör var valborg. blev grillning och utgång med maria och becca. första gången vi kom in på bmb på en lör och själva utan äldre i sällskap ! men va mycket 90:or ute så ! mycket folk också :)
och ja igår mådde man nog som man förtjänade. sjuuukt sliten var jag ! längesen jag var så bakis ! men helgen var guld ! <3


 
Datum: 2011-05-02 | Tid: 08:23:34


RSS 2.0